Nikon Imaging | Danmark | Europa

Nordisk tour med Frøydis Geithus i samarbejde med Profoto & Nikon

Den norske portræt- og bryllupsfotograf Frøydis Geithus har hele verden som sin arbejdsplads, og hun rejser ofte til steder, der er lige så spektakulære som hendes bryllupsbilleder. Frøydis, som desuden er ambassadør for Nikon og samarbejdspartner med Profoto, er blevet verdensberømt takket være sin specielle stil og måde at arbejde med lyset på i sine billeder. Nu tager hun på en forelæsningstour i Norden sammen med repræsentanter fra Nikon og Profoto for at fortælle om sin karriere som bryllupsfotograf, og hun giver gæsterne indsigt i, hvordan hun arbejder for at skabe den specielle stil, hun er blevet berømt for.

Om touren

Touren dækker fire nordiske lande og finder sted i januar og februar 2019. Hvis du vil styrke din kunnen inden for bryllupsfotografering og lytte til en af verdens bedste fotografer, så er det her lige en event for dig. Frøydis vil dele ud af nogle af sine bedste tips og tricks om, hvad du skal tænke over under en bryllupsfotografering ? og hvorfor det er vigtigt at have det rette udstyr med sig.

Nikon + Profoto

Frøydis arbejdsredskaber består af nogle af Nikons bedste kameraer, som blandt andet Nikon Z 7, og hun var den første nordiske fotograf i verden, der fik mulighed for at teste den nye batteriflash Profoto B10. Book plads til en af forelæsningerne og få desuden mulighed for at møde repræsentanter fra både Nikon og Profoto. Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser.

Kommer vi til lige netop din by?

Se her, og tilmeld dig »

Billetreservationen begynder den 14. december kl. 15.00.