Nikon Imaging | Danmark | Europa

Vi søger efter Månedens billede!


Indsend dine bedste fotos, så har du chancen for at få dit billede offentliggjort af Nikon som Månedens billede! Vinderbilledet offentliggøres på Nikons sociale medier og hjemmesider og vil blive vores Facebook coverbillede.


Vi vil gerne have, at du omfavner den mørke årstid og tager ud i naturen og fotograferer dyrelivet. Derfor udfordrer vi dig nu med temaet "Dyr i svagt lys" sammen med vores Nikon-ambassadør og naturfotograf Staffan Widstrand, som vil inspirere jer og dele ud af sin viden om at fotografere dette tema. Konkurrencen løber frem til den 31. december, og vi glæder os til at se jeres bidrag. Held og lykke!


Vil du være med, så indsend 1-3 billeder, der passer til månedens tema. Nu bliver dine billeder offentliggjort på vores konkurrenceside, hvor alle, både de der kender dig, og de, der ikke gør, kan afgive deres stemme. Billeder med mange stemmer kommer givetvis til at tiltrække sig opmærksomhed fra Nikon-juryen.


Held og lykke med Nordisk sommer!

 

Hvis månedens tema ikke lige er dig, så følg med og få mere information om kommende temaer her og på vores Facebook side og vær med næste måned i stedet!