Nikon Imaging | Danmark | Europa

Del dine øjeblikke med Nikon!


Jord. Vand. Luft. Ild. Fire af livets grundelementer. I en tid, hvor smartphones, digitalt legetøj og forvirring sætter dagsordenen, kan de let glemmes. Men uanset hvilken tid, kultur eller verdensdel, vi lever i, har menneskeheden udviklet en vedvarende fascination af de samme ting – de fire elementer. På grund af klimaforandringer er vores omgivelser truet, og nu må vi acceptere udfordringen om at passe på naturens grundlæggende værdier og bevare det, vi alle er afhængige af.


Luften omgiver os, ild er vores inspiration, vand er liv, og jorden under os er den, der holder det hele sammen. Nu vil vi gerne have dig til at indfange og dele det, du synes er vigtigt inden for temaet de fire elementer og vise os, hvilken del af Jorden, der er vigtig for dig.


Du kan uploade og tagge dine bedste fotos på Instagram og Facebook og få dem offentliggjort på Nikons SoMe-kanaler og – hvis du vinder – få et dybdegående interview på vores hjemmeside! Vil du deltage i konkurrencen, så benyt hashtagget #mynikonmoment så vi kan se alle dine bidrag.


Husk, at du skal have en åben profil på Instagram, og dine fotos skal være offentlige på Facebook, ellers kan vi ikke se dem.