Nikon Imaging | Danmark | Europa

Del dine øjeblikke med Nikon!


Så er det tid til en ny runde i My Nikon Moment, og temaet er denne gang #mynikonwildlife!


Naturen giver os ikke kun dejlige skove og smukke søer, men også en masse fantastiske levende skabninger, som vi skal huske at respektere, når vi besøger dem i deres naturlige omgivelser. Derfor har vi denne gang valgt temaet "wildlife" sammen med vores Nikon Talent, den norske fotograf Stian Norum. Nu vil vi gerne have jer til at indfange wildlife ? dyrelivet i naturen ? i et enkelt billede og dele øjeblikket med os!


Vi vil se det hele ? lige fra vilde rovdyr til små insekter, der vågner til live efter en lang og kold vinter. Scenen er din, men pas godt på ikke at komme i vejen for en vild bjørn ;)


Indsend og sæt tag på dine bedste fotos på Instagram eller Facebook, så kan du, hvis du vinder, få vinderbilledet offentliggjort på Nikons sociale mediekanaler sammen med et længere interview med dig på vores hjemmeside! Hvis du vil deltage i konkurrencen, så brug vores temaets hastag #mynikonwildlife, så vi kan se alle dine flotte bidrag.


Husk, at du skal have en åben profil på Instagram, og dine fotos skal være offentligt tilgængelige på Facebook, ellers kan vi ikke se dem.